- Chleb Grahama
- Placek z cukinii
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Placki ziemniaczane
- Dal z soczewicy
- Bruschetta na kilka sposobów
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Pieczone kartofle
- Tarta z pianą owocową
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Sos prowansalski aioli
- Puree ziemniaczane
- Białe leczo
- Wiśniowa legumina
- Topione pomidory
- Rulonik z serem
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Mus z kaszy manny
- Cytrynowy biszkopt
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Racuszki
- Sałatka grecka III
- Naleśniki (bez glutenu)
- Koktajl wiśniowy
- Ciasto czekoladowe z orzechami
- Ciasto z owocami
- Krupnik
- Galaretka z surowymi owocami
- Pasztet z łososia
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Surówka z cykorii
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Ryba w sosie warzywnym
- Ziemniaki faszerowane
- Zapiekanka z pomidorami
- Bułeczki z kapustą
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Grzanki z pieczoną fetą
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Lody na patyczkach
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Zupa jabłkowa z curry
- Czipsy
- Kurze zawiniątka
- Jeż z awokado
- Zupa z jabłek na słono
- Pierwsze mięsko
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Surówka z dyni
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zupa nic (bez glutenu)
- Pizza z owocami
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)