- Tort budyniowy cioci Halinki
- Bakłażany duszone
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Mrożone owoce na patyku
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Cukinia z pomidorami
- Masa pomarańczowa
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Sałata z pomidorów
- Miodek cebulowy
- Kostka z kaszki manny
- Lekka rybna
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Jabłka w cieście
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Makaron z sosem dyniowym
- Makaron w sosie Mornay
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Duszona ryba z warzywami
- Zapiekanka z pomidorami
- Tarta owocowa
- Sernik tradycyjny
- Grzanki III
- Francuski sos czosnkowy
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Koktajl malinowy
- Racuszki gryczane
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Kruche pierniczki
- Mus śliwkowy
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Mrożone owoce
- Cannelloni ze szpinakiem
- Szwedzki łosoś
- Sałatka owocowa na słono
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Ciasto marchwiowe
- Zupa szpinakowa
- Krem z pomidorów
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Placuszki rybne orientalne
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Surówka z marchwi i jabłka
- Spaghetti z cukinią
- Kaczka z jabłkami
- Galaretka z pigwy
- Kompot z suszu
- Łazanki zapiekane z owocami
- Placuszki drożdżowe
- Grecki gulasz z drobiu
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Ciasto bananowe
- Włoski chleb ziołowy
- Babeczki z szynką i serem
- Zupa śliwkowa
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Bananowe frytki
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Legumina śliwkowa