Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: gałka muszkatałowa
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Zupa z dyni
- Pieczone kartofle
- Pieguski
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Zupa z dyni
- Rulonik z warzywami
- Filet z indyka w soku owocowym
- Grecka zapiekanka warzywna
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Murzynek
- Surówka z dyni
- Słone patyczki
- Placki (bez mleka, jajek)
- Żółta pasta
- Jogurt własnej roboty
- Placki ziemniaczane
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Mrożone owoce na patyku
- Ciasto z jagodami ucierane
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Korż - placek kresowy
- Krem z cukinii
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Tarta brokułowa
- Sałatka litwacka
- Koktajl brzoskwiniowy
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Rulonik z warzywami
- Chleb Grahama
- Ciasto jogurtowe
- Rulonik z warzywami
- Wycinanki z sera
- Makaron z sosem dyniowym
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Tarta wiśniowa
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Soja prawie po bretońsku
- Guacamole
- Indyk z marchewką
- Lody jagodowe z miętą
- Ślimaki daktylowe
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Racuszki najłatwiejsze
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Bananowa manna
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Omlet arabski
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Tzatziki
- Tarta szpinakowa
- Sorbet owocowy
- Fasola z miodem i cytryną
- Masa pomarańczowa