Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Koktajl mleczno-owocowy
- Zielona zupa
- Zraziki sezamkowe
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Żółta pasta
- Pulpety z koperkiem
- Napój z owoców jagodowych
- Orzechy w czekoladzie
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Kruche plastry cytrusów
- Zupa kalafiorowa z curry
- Pomidorowa z bazylią
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Rulonik z warzywami
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Panierowane serki pleśniowe
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Zupa nic (bez glutenu)
- Zupa jagodowa
- Wytrawne kruche ciasto
- Koktajl z melona
- Dipy jogurtowe
- Białe leczo
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Blinki z cukinii
- Ryba z cukinią
- Napój różany
- Karp w szarym sosie
- Mus z kaszy manny
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Omlet po włosku (frittata)
- Arabski chleb pita
- Ostre ziemniaczki
- Ciasto z jagodami ucierane
- Zrazy z kury
- Puszysty mus wieloowocowy
- Sernik dziecinnie prosty
- Budyń z żółtkiem
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Pizza pomidorowo-serowa
- Sałatka owocowa na słono
- Dynia z piekarnika
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Oliwki po swojemu
- Kurczak z curry