- Ciasto z jagodami kruche
- Chrupiący serek z gruszką
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Blinki z cukinii
- Ziemniaki faszerowane
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Kruche spiralki
- Biały chłodnik
- Barszcz postny
- Pizza (bez mleka)
- Ciasto marchwiowe
- Chrupiące kaczuszki
- Sos jogurtowy
- Kapusta pekińska z patelni
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Szparagi w cieście
- Faszerowana cukinia
- Zupa krem z cukinii
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Papryka nadziewana twarogiem
- Pizza hawajska
- Tzatziki
- Kurczak z ananasem po chińsku z ryżem
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ziemniak w kropki
- Pulpety z koperkiem
- Przecier jabłkowy
- Sorbet arbuzowy
- Jeż z awokado
- Deser gruszkowy
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Kisiel z jabłkiem
- Napoleonki
- Cynamonowo-migdałowe ciasteczka (bez mąki)
- Zupa z dyni na mleku
- Lody twarożkowe
- Galaretka z surowymi owocami
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Kurczak z ananasem
- Mozzarella w karecie
- Delikatny i puszysty sernik
- Banany z szynką
- Zupa z zielonego groszku
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Trufle czekoladowe
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Budyń (bez mleka)
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Ciasto bananowe
- Cannelloni ze szpinakiem
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Paszteciki z tuńczykiem
- Przysmak jabłkowo - ryżowy