- Zrazy z pieca
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Grecki gulasz z drobiu
- Rolada serowa
- Nadziewany kabaczek
- Różowa zupa owocowa
- Kasza gryczana z serem
- Lody czekoladowe
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Pianka bananowa
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Chrupiące kaczuszki
- Koktajl malinowy
- Zupa migdałowa
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Jabłka z aronią
- Ciasto z jabłkami
- Soja prawie po bretońsku
- Chrupiący serek z gruszką
- Zupa cytrynowa
- Brzoskwinie na ostro
- Kacze piersi z wiśniami
- Pierogi kresowe
- Bananowa manna
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Wołowina w sosie
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Łagodne chili
- Zupa kukurydziana
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Kulki mięsne po szwedzku
- Pesto po polsku
- Kisiel malinowy
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Szwedzki łosoś
- Deserowa zupa owocowa
- Trufle z herbatników
- Kisiel żurawinowy
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Omlet po polsku
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Sałatka warzywna w marynacie
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Wycinanki z sera
- Kotleciki z tuńczyka
- Przecier jabłkowy
- Pieczone kartofle
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Pizze - miniaturki
- Masło czosnkowe
- Pierniczki
- Schab pieczony po galicyjsku