- Sorbet owocowy
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Ciasto z jagodami ucierane
- Ciasto z dynią
- Placuszki z cukinii
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Bakłażanowe kotlety
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Marchewka z brukselką
- Sezamki
- Omlet po włosku (frittata)
- Placuszki rybne orientalne
- Szparagi pod beszamelem
- Smażona mozzarella
- Jajka faszerowane
- Rulonik z warzywami
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Sok jabłkowy
- Sałatka grecka III
- Surówka z kminkiem
- Kurczak z kaszą
- Grzanki z mozzarellą
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Ciasto bananowe
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Koktajl owocowy na lodach
- Ryba po grecku II
- Nadziewany kabaczek
- Zraziki sezamkowe
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Szarlotka miękka
- Schab pieczony po galicyjsku
- Kisiel malinowy
- Biszkopt z owocami
- Babka drożdżowa III
- Szejk niekoniecznie arabski
- Galaretka z surowymi owocami
- Ziemniaki faszerowane
- Soja prawie po bretońsku
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Tarta ze szpinakiem
- Ziemniaki faszerowane
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Domowy kisiel wiśniowy
- Koktajl z melona
- Cudowna cukinia
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Maślane bułeczki bez masła
- Kartoflanka przecierana
- Miodek cebulowy
- Łagodne chili
- Pierogi kresowe
- Mrożone owoce
- Pasta (dip) z bobu