- Ryba w sosie koperkowym
- Zapiekanka z pomidorami
- Legumina śliwkowa
- Arabski chleb pita
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Makaron z pomidorami
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Puree z marchwi
- Łosoś pieczony w soli
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Mozzarella w karecie
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Schab ze śliwkami
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Zupa gulaszowa
- Sos polski
- Kopytka (bez jajek)
- Baba wielkanocna z szafranem
- Lody (bez mleka)
- Tarta szpinakowa
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Ryż z truskawkami
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Pasta z łososia
- Mulatki z bakaliami
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Zupa migdałowa
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Kisiel owocowy
- Pierwsze mięsko
- Pomidorki sauté
- Grecki gulasz z drobiu
- Napój z owoców jagodowych
- Chleb razowy z kminkiem
- Cytrynowe masło
- Wołowina z fasolką szparagową
- Zrazy z kury
- Różowy koktail truskawkowy
- Pizza hawajska
- Zupa jabłkowa
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Bezglutenowe ciasteczka
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Tzatziki
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Mielona wołowina po chińsku
- Korż - placek kresowy
- Grzybek śmietanowy
- Kartofle duszone
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Brzoskwiniowa pianka
- Kartoflanka przecieranka
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Lody czekoladowe
- Sałata z pomidorów
- Makaron z serem
- Sałatka z ziemniaków z serem blue
- Kolorowe gnocchi