- Pierogi kaukaskie
- Zupa z zielonego groszku
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Zupa-krem z kukurydzy
- Ostre ziemniaczki
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Śliwkowa legumina
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Jabłko z sałatką ryżową
- Ziemniaki po duńsku
- Sernik (bez glutenu)
- Leniwe bez białego sera
- Pączki z białego sera
- Sezamowa marchew
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Bowl bezalkoholowy
- Zupa pieczarkowa
- Mleczny przysmak
- Ciasto drożdżowe Basi, mojej teściowej
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Przecier z cukinii
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Krem twarożkowy z owocami
- Jaś na słodko
- Legumina śliwkowa
- Sorbet arbuzowy
- Puree z truskawek i kiwi
- Sos winegret
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Tarta owocowa
- Pizza pomidorowo-serowa
- Lody na patyczkach
- Bananowe frytki
- Panierowane paluszki rybne
- Ryba po grecku II
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Daktylowe kulki
- Słone patyczki
- Croque monsieur i croque madame
- Przecier z manną
- Kompot ze śliwek
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Spaghetti z sosem pesto
- Pomidory z papryką po włosku
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Galaretki
- Papryka faszerowana warzywami
- Śliwki z figą i melisą
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Pizza wegetariańska
- Ryba po grecku
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Tarta jabłkowa II