- Surówka zimowa
- Galaretki
- Bezy (bez mleka)
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Lody na patyczkach
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Chleb ziołowy
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Delikatny i puszysty sernik
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Grecki gulasz z drobiu
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Kurczak z warzywami
- Przysmak serowy
- Zielona zupa
- Kopytka
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Ciasto bananowe
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Szara pasta
- Krupnik
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Potrawka z kurczaka
- Makaron z pomidorami
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Pyzy
- Sajgonki (bez glutenu)
- Ciasteczka czekoladowe
- Spaghetti z pulpetami
- Makaron w sosie Mornay
- Krem truskawkowy
- Lody czekoladowe
- Papryka faszerowana warzywami
- Zupa migdałowa
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Sałatka owocowa
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Ciasteczka migdałowe
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Sos pomidorowy klasyczny
- Mus z kaszy manny
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Zupa jabłkowa
- Rulonik z serem
- Szparagi solo
- Makrobiotyczne gołąbki
- Budyń karmelowy
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Naleśniki meksykańskie
- Makaron z serem