- Ciasto do pizzy: kruche
- Puree z dyni
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Szpinak z baraniną
- Zupa z zielonego groszku
- Placuszki serowe
- Lane kluski
- Zupa z dyni na mleku
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Szparagi w cieście
- Przecier z manną
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Krem jarzynowy z indykiem
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Galaretka z surowymi owocami
- Pomidory z papryką po włosku
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Szaszłyki z łososia
- Zupa ogórkowa
- Ciastka kokosowe
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Sałatka z grilla
- Kopytka
- Babeczki z szynką i serem
- Nadziewany kabaczek
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Nektarynkowy krem
- Szparagi solo
- Chrupiące kaczuszki
- Filet z indyka w soku owocowym
- Szwedzki łosoś
- Kartoflana zapiekanka
- Sałatka z bakłażanów
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Placki (bez mleka, jajek)
- Domowy budyń
- Cytrynowe ciasteczka
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Lody na patyczkach
- Tort makowy pyszny
- Bułka orzechowa
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Puree z truskawek i kiwi
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Zielona zupa
- Jaś na słodko
- Pieczone jabłka
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Sezamki
- Tort czekoladowy
- Pulpety rybne
- Rozmaitości na parze
- Ciasto z jagodami ucierane
- Cukinie z daleka