- Pierwsze mięsko
- Kartoflana zapiekanka
- Pierogi kresowe
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Kuszące jabłka
- Zupa krem z zielonego groszku
- Placki ziemniaczane
- Fasola z miodem i cytryną
- Ślimaki daktylowe
- Tarta szpinakowa
- Sos czekoladowy
- Gjuwecz po słowiańsku
- Kartofle duszone
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Sernik tradycyjny
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Chłodnik z pomidorów
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Pascha
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Tarta jabłkowa II
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Ciasto z jagodami kruche
- Zupa pieczarkowa
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Omlet po polsku
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Omlet grzybek z owocami
- Surówka z dyni
- Batoniki orkiszowe
- Kolorowa jajecznica
- Murzynek Jaś
- Lane kluski (bez jajek)
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Caprese
- Pierogi ruskie
- Kluski serowe z rodzynkami
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Sałata z truskawkami
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Ryba z porami i marchewką
- Zupa ogórkowa
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Przecier z cukinii
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Zupa kukurydziana
- Sos pomidorowo-warzywny
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Ciasto marchwiowe
- Ciasto z jabłkami
- Panga w pergaminie
- Marchewka z brukselką
- Kurczak w sosie cytrynowym