Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1,5 roku
-
składnik: bakłażan
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Szpinak z baraniną
- Miodek cebulowy
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Krem z cukinii
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Grecki gulasz z drobiu
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Truskawki w czekoladzie
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Macaroni & cheese
- Schab ze śliwkami
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Mrożone owoce
- Gjuwecz po słowiańsku
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Mrożony jogurt jagodowy
- Lody jagodowe z miętą
- Ciasteczka migdałowe
- Brzoskwinowe oczko
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Bezy (bez mleka)
- Surówka z dyni
- Makaron w sosie Mornay
- Cytrynowe ciasteczka
- Bananowe frytki
- Pierogi kresowe
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Tarta - kruche ciasto
- Omlet arabski
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Paszteciki z tuńczykiem
- Lody z jogurtu
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Zapiekanka z drobiu
- Pyzy
- Ziemniaki faszerowane
- Sałata z pomidorów
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Sałatka z cukini
- Kapuśniak
- Słoneczna sałatka
- Babeczki z szynką i serem
- Tarta z grzybami
- Jagodzianki
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Pasta - jajo i basta
- Sos prowansalski aioli
- Krupnik
- Kurczak z marchewką
- Smażone banany
- Tarta z brokułami lub z porami