- Drób z jabłkami
- Sałatka z rukoli
- Grzanki z mozzarellą
- Ogórki faszerowane
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Szparagi z jajkami mimoza
- Jabłkowy kurczak
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sałatka
- Kartoflanka przecierana
- Kaszka z buzią
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Domowy kisiel wiśniowy
- Jajka z szynką w majonezie
- Różowa zupa owocowa
- Mrożone bezy z malinami
- Budyń (bez mleka)
- Pierogi z soczewicą
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Zupa z marchwi
- Kurczak z czereśniami
- Legumina śliwkowa
- Przecier owocowy
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Sałatka z malin i arbuza
- Resztki lata
- Błyskawiczny chłodnik
- Ciasto marchwiowe z figami
- Pierogi z młodą kapustą
- Biszkopciki domowe
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Brzoskwinowe oczko
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Sorbet brzoskwiniowy
- Zupa selerowa
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Chleb Grahama
- Zielony twarożek
- Stworki z ciasta serowego
- Cygański kociołek
- Łosoś pieczony w soli
- Jogurt własnej roboty
- Pasta z kurczaka
- Lody dla młodych
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Baranina duszona po turecku
- Szejk niekoniecznie arabski
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Leśny przysmak na kolację
- Spaghetti z pulpetami
- Pascha
- Kurczak z ryżem
- Ziemniaki faszerowane
- Zapiekanki z bagietki
- Kisiel z malinami
- Panga w pergaminie
- Sałata z truskawkami
- Pascha II
- Tarta (bez glutenu)