- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Pieczeń cielęca
- Zupa z soczewicy
- Bakłażany duszone
- Pizze - miniaturki
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Oliwki po swojemu
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Pierogi kaukaskie
- Zrazy z kury
- Ciasto jogurtowe
- Deser biało czerwony
- Kruche ciasteczka
- Lody dla młodych
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Koktajl owocowy na lodach
- Knedle ze śliwkami
- Ziemniaki po duńsku
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Jabłko z sałatką ryżową
- Makaron z sosem dyniowym
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Cytrynowy biszkopt
- Francuskie kiełbaski serowe
- Łagodny hummus
- Kacze piersi z wiśniami
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Cukinia faszerowana serem
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Ciasto z dynią
- Ryba z cukinią
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Krem bananowy
- Schab winny
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Bułeczki z kapustą
- Placek z cukinii
- Kisiel z jabłkiem
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Migdały w karmelu
- Cannelloni ze szpinakiem
- Delikatny i puszysty sernik
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Rulonik z szynki
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Niesłodka zupa z dyni
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Panga w pergaminie
- Pieguski
- Szara pasta
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Zupa kukurydziana
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Owocowa bomba