- Chińskie jajka herbaciane
- Sorbet arbuzowy
- Sos winegret
- Leśny przysmak na kolację
- Pulpety rybne
- Maślane bułeczki bez masła
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Tarta prawie Tatin
- Papryka faszerowana warzywami
- Puree z marchwi
- Smażona mozzarella
- Racuszki
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Budyń (bez mleka)
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Złocisty nektar
- Kruche ciasto
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Schab winny
- Przecier z cukinii
- Zupa jarzynowa
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Babeczki z szynką i serem
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Chłodnik owocowy
- Mazurek daktylowy
- Ciastka kokosowe
- Schab ze śliwkami
- Zupa z kabaczków
- Placek z cukinii
- Puree z dyni
- Napoleonki
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Kompot z suszu
- Stworki z ciasta serowego
- Paszteciki (bez jajek)
- Placek gruszkowy
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Ciasto jogurtowe
- Cukinia z wody
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Tartinki
- Kopytka
- Gaspacho - hiszpańska zupa na zimno
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Galaretki
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Kisiel z truskawkami
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Kurczak z ananasem
- Kurczak w migdałach
- Warzywa smażone w cieście
- Krem z pogniecionych truskawek
- Barszcz postny
- Jeż z awokado