- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Budyń karmelowy
- Kartoflanka przecieranka
- Sos koperkowy
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Domowy budyń
- Chłodnik z pomidorów
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Kulki mięsne po szwedzku
- Pieczone kartofle
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Omlet po włosku (frittata)
- Koktajl mleczno-owocowy
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Racuchy drożdżowe
- Sałatka ryżowa
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Fritata - warzywa w jajku
- Sałatka z cykorii i owoców
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Surówka z cykorii i natki
- Ryba po grecku II
- Tartinki
- Kurczak z marchewką i curry
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Konfitury (i sok) z malin
- Sałatka z truskawek i melona
- Rogaliki z powidłami
- Sałatka
- Zupa krem z zielonego groszku
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Cukinia z pomidorami
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Zupa śliwkowa
- Strucla mini
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Sałatka arabska tabuleh
- Cukiniowe ciasto
- Budyniowa zupa malinowa
- Puree z bakłażana
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Zupa krem z dyni
- Uszka
- Kurczak z pomidorami
- Wycinanki z sera
- Lody jagodowe z miętą
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Smażone banany
- Faszerowana cukinia
- Guacamole
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Zupa owocowa
- Galaretka porzeczkowa z jagodami