Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bazylia
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Słoneczna sałatka
- Puree z truskawek i kiwi
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Deser biało czerwony
- Flaczki z kurczaka
- Zupa kalafiorowa z curry
- Dynia z piekarnika
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Croque monsieur i croque madame
- Gołąbki po grecku
- Sos prowansalski aioli
- Przecier z cukinii
- Ciasto-legumina z owocami
- Maślane bułeczki bez masła
- Puree z bakłażana
- Sok jabłkowy
- Puree z dyni
- Mielonka z dodatkami
- Placuszki z twarogu
- Krupnik
- Mięso duszone po turecku
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Kawior z bakłażana
- Surówka z selera z owocami
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Tarta z żurawinami
- Trufle czekoladowe
- Drób z jabłkami
- Naleśniki z mięsem
- Kuskus jak prawdziwy
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Kisiel z truskawkami
- Owocowy indyk
- Karpatka
- Sernik tradycyjny
- Lody dla młodych
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Żółty chłodnik
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Kurczak z ananasem
- Sorbet brzoskwiniowy
- Zupa z zielonego groszku
- Kisiel z jabłkiem
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Rulonik z warzywami
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Owoce w czekoladzie
- Nadziewany kabaczek
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Przecier owocowy
- Ciasteczka migdałowe
- Mleczny przysmak
- Babeczki z szynką i serem
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ciasto z jagodami ucierane
- Mus owocowy
- Leśny przysmak na kolację
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Racuszki gryczane