- Tarta (bez glutenu)
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Szparagi pod beszamelem
- Kompot ze śliwek
- Ciasto marchwiowe z figami
- Sorbet brzoskwiniowy
- Pieczeń cielęca
- Ryż z truskawkami
- Zielona zupa
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Puree z truskawek i kiwi
- Kurczak z czereśniami
- Tarta szpinakowa
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Napój marchwiowo-malinowy
- Pierogi leniwe
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Trufle z herbatników
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Rulonik z szynki
- Faszerowana cukinia
- Nadziewany kabaczek
- Warzywa smażone w cieście
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Omlet z cukinią i papryką
- Kotlety gryczane
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Kurczak z kaszą
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Makaron z pomidorami
- Lane kluski (bez jajek)
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Pączki (bez glutenu)
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Wesołe omleciki
- Słoneczna sałatka
- Francuskie kiełbaski serowe
- Pascha
- Chrupiące kaczuszki
- Budyń karmelowy
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Owocowa bomba
- Batoniki orkiszowe
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pomidorowa z bazylią
- Cynamonowo-migdałowe ciasteczka (bez mąki)
- Zupa ''jak miodek''
- Ratatuja nicejska
- Biszkopciki domowe
- Majonez z przepiórczych jajeczek