- Ciasto z dynią
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Mleczny przysmak
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Kurczak z czereśniami
- Deser biało czerwony
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Jeż z awokado
- Ryżowa szarlotka
- Domowy budyń
- Batony orzechowo-kokosowe
- Spaghetti
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Rozmaitości na parze
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Pyzy
- Panierowane serki pleśniowe
- Deser owocowy
- Kruche ciasteczka
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Naleśniki (bez glutenu)
- Wyraziste tofu
- Barszcz ukraiński
- Konfitury (i sok) z malin
- Zapiekanki z bagietki
- Biurowa kartoflanka
- Zapiekanka z drobiu
- Szarlotka biszkoptowa
- Schab z rodzynkami
- Mus brzoskwiniowy
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Zupa nic
- Przecier owocowy
- Kartoflanka przecierana
- Pulpety
- Pasztet z łososia
- Sorbet porzeczkowy
- Pączki (bez glutenu)
- Mazurek nugatowy
- Bezy (bez mleka)
- Bakłażany duszone
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Placuszki-kaczuszki
- Makaron z brokułami
- Zupa selerowa
- Makrela w ziołowej potrawce
- Sałatka warzywna w marynacie
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Marchewka z brukselką
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Pierogi kaukaskie
- Kasza gryczana z serem
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Leśny przysmak na kolację