- Ziemniaki faszerowane
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Ciasto na ptysie
- Batony orzechowo-kokosowe
- Naleśniki meksykańskie
- Owsiane chrupki
- Dip fasolowy
- Kisiel z malinami
- Mleczny przysmak
- Brzoskwinie na ostro
- Tarta cebulowa II
- Sałatka szpinakowa
- Faszerowane kurze piersi
- Bułka orzechowa
- Masa pomarańczowa
- Zawijaski z chleba tostowego
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Sos prowansalski aioli
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Ciasto drożdżowe Basi, mojej teściowej
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Przecier jabłkowy
- Pieczeń cielęca
- Owocowa legumina
- Mus śliwkowy
- Kruche pierniczki
- Jeż
- Zupa krem ze szparagów
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Makrobiotyczne gołąbki
- Bakłażanowe kotlety
- Pulpety z koperkiem
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Zapiekane kanapki liliputa
- Kotlety mielone dla dzieci
- Masło czosnkowe
- Surówka z czerwonej kapusty
- Sałatka z bakłażanów
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Mielonka z dodatkami
- Spaghetti z papryką
- Omlet po polsku
- Koktajl owocowy na lodach
- Kurczak z czereśniami
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Mleczne wafelki
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Błyskawiczny chłodnik
- Daktylowe kulki
- Mazurek cytrynowy III
- Deserowa zupa owocowa
- Ciasto (bez mleka)
- Lody bananowo - czekoladowe
- Kruchy placek ze śliwkami
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Zupa-krem z marchwi