Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: bazylia
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Omlet po włosku (frittata)
- Zupa z dyni
- Zupa z kabaczków
- Spaghetti z cukinią
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Kurczak z ananasem po chińsku z ryżem
- Włoski chleb ziołowy
- Mrożone bezy z malinami
- Pieczone kartofle
- Terrine z białego sera
- Sałatka z rukoli
- Sałatka litwacka
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Leśny przysmak na kolację
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Chłodnik owocowy
- Szparagi w cieście
- Wiśniowa legumina
- Puree z bakłażana
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Biszkopt (bez glutenu)
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Tarta cebulowa II
- Koktajl jabłkowy
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Koktajl z mango
- Pulpeciki pod beszamelem
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Babka drożdżowa III
- Cukiniowe ciasto
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Sernik (bez glutenu)
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Ziemniaki faszerowane
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Delikatny sernik
- Kapusta z sosem sojowym
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Pierwsze mięsko
- Niezły pasztet z fasoli
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Ryż z truskawkami
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Owoce w czekoladzie
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Tarta z żurawinami
- Naleśniki (bez glutenu)
- Dynia z piekarnika
- Pieczone pierożki z serem
- Paszteciki (bez jajek)
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Kruche ciasteczka