- Bakłażany zapiekane
- Omlet po włosku (frittata)
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Ryżowa szarlotka
- Kruche wiatraczki
- Warzywa smażone w cieście
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Tartaletki z porami
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Deser biało czerwony
- Ciasteczka czekoladowe
- Grecka zapiekanka warzywna
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Tarta prawie Tatin
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Kisiel żurawinowy
- Ryba po żydowsku
- Croque monsieur i croque madame
- Zupa krem z pora
- Felafelki
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Wigilijny kompot
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Makaron z pomidorami
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Sierpniowa sałatka
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Rogaliki drożdżowe
- Sałatka
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Jabłka w cieście
- Pomidorowy koktajl
- Śliwkowy omlet
- Makaron z warzywami
- Tarta jabłkowa II
- Baba wielkanocna z szafranem
- Kotleciki z soji
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Faszerowane papryki
- Zupa z dyni na mleku
- Tartinki
- Sałatka z cykorii i owoców
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Czekoladowe chrupki
- Makaron w sosie Mornay
- Koktajl malinowy
- Surówka z żurawiną
- Puree z dyni
- Korż - placek kresowy
- Lody czekoladowe
- Indyk przekładany
- Kurczak pani prezes
- Kluski z kaszy manny
- Placek z cukinii
- Ryba po azjatycku
- Duszona ryba z warzywami