- Warzywa w pergaminie po grecku
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Sałatka warzywna w marynacie
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Kluski kładzione z jabłkami
- Zupa jabłkowa z curry
- Faszerowane kurze piersi
- Flaczki z kurczaka
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Lody z jogurtu
- Rozmaitości na parze
- Chleb razowy z kminkiem
- Krem jabłkowy
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Ryba z cukinią
- Kluski serowe z rodzynkami
- Zawijaski z chleba tostowego
- Szpinak zapiekany z serem
- Kokosowy sernik
- Sałatka z tofu
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Sezamowa marchew
- Koszyczek z pomidora
- Cytrynowe masło
- Sola meuniere
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Ziemniaki pieczone
- Śliwki z figą i melisą
- Sos koperkowy
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Kisiel owocowy
- Omlet po francusku
- Naleśniki chińskie
- Grzanki z pieczoną fetą
- Lane kluski (bez glutenu)
- Fritata - warzywa w jajku
- Puszysty mus wieloowocowy
- Paszteciki (bez jajek)
- Budyń (bez mleka)
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Chrupki Krzysia
- Mielona wołowina po chińsku
- Zupa pieczarkowa
- Kluski serowe
- Sos polski
- Pierwsze mięsko
- Owocowe zabawki
- Kolorowe gnocchi
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Kulki mięsne po szwedzku
- Sałatka litwacka
- Murzynek Jaś
- Szpinak z baraniną
- Pieczeń cielęca
- Cukinia faszerowana serem
- Masa czekoladowa - ganache
- Nektarynkowy krem
- Ryba po azjatycku