- Wyraziste tofu
- Sernik tradycyjny
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Sałatka
- Galaretki
- Sałatka arabska tabuleh
- Mielonka z dodatkami
- Sernik (bez glutenu)
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Kulki rybne po norwesku
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Racuszki z dyni
- Galaretka z soku z porzeczek
- Legumina śliwkowa
- Puree ziemniaczane
- Żółty chłodnik
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kruche spiralki
- Sorbet porzeczkowy
- Kurczak w curry
- Kapusta z sosem sojowym
- Sos winegret
- Jajka mimoza
- Jabłka w cieście
- Resztki lata
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Czekoladowe chrupki
- Francuskie kiełbaski serowe
- Budyń (bez mleka)
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Sałatka z cykorii i owoców
- Zupa selerowa
- Przecier z manną
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Chleb (przepis podstawowy)
- Stworki z ciasta serowego
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Omlet z pomidorami i papryką
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Cygański kociołek
- Ciasteczka czekoladowe
- Barszcz czerwony
- Rogaliki z powidłami
- Sałatka grecka III
- Piernik
- Jeż z awokado
- Pieczone kartofle
- Kolorowa jajecznica
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Kapuśniak
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Kisiel z malinami
- Rogaliki kokosowe
- Krupnik
- Surówka zimowa