- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Wiśniowa legumina
- Krem truskawkowy
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Wycinanki z sera
- Sernik czekoladowy
- Bakłażanowe kotlety
- Ryba po grecku II
- Zupa jagodowa
- Zupa minestrone
- Czekoladowe chrupki
- Bułgarski chłodnik
- Cannelloni ze szpinakiem
- Mus z kaszy manny
- Kurczak z ryżem
- Deser biało czerwony
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Placuszki jabłkowe
- Gnocchi dyniowe
- Spaghetti z cukinią
- Pierogi z owocami
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Frittata z warzywami
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Omlet po włosku (frittata)
- Śliwkowy omlet
- Kotleciki z tuńczyka
- Leniwe bez białego sera
- Lekka rybna
- Panierowane serki pleśniowe
- Racuchy drożdżowe
- Łagodne chili
- Owoce w czekoladzie
- Kruche pierniczki
- Różowy koktail truskawkowy
- Sałatka szpinakowa
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Sałatka łakomczucha
- Ciasto do pizzy: kruche
- Sernik dziecinnie prosty
- Napój marchwiowo-malinowy
- Pizza pomidorowo-serowa
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Ryba po azjatycku
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Sałatka dziadka Julka
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Oliwki po swojemu
- Lody z jogurtu
- Zupa z marchwi
- Przecier z cukinii
- Pasztet z łososia
- Pulpety z ryżem
- Zupa szczawiowa
- Wołowina w sosie