- Racuszki
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Tarta cebulowa II
- Pieczone pierożki z serem
- Mazurek trójwarstwowy
- Bakłażanowe kotlety
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Ryba z porami i marchewką
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Jogurt własnej roboty
- Tarta z żurawinami
- Trufle z herbatników
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Krem z cukinii
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Chleb razowy z kminkiem
- Miodek cebulowy
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Surówka z czerwonej kapusty
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Ciasto scrabble
- Kruche ciasto z masą makową
- Pierogi z owocami
- Zupa krem z zielonego groszku
- Zupa z marchwi
- Surówka z selera z owocami
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Ślimaki daktylowe
- Konfitury (i sok) z malin
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Koszyczek z pomidora
- Cannelloni ze szpinakiem
- Panierowane paluszki rybne
- Gnocchi dyniowe
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Ciasto czekoladowe
- Deser z rabarbarem
- Nektarynkowy krem
- Smażona mozzarella
- Tarta (bez glutenu)
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Chleb (przepis podstawowy)
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Leczo ze śliwkami
- Omlet po francusku
- Ryba po grecku II
- Zupa z jabłek na słono
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Proste ciasto na kruchy spód
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Strucla mini
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Układanka warzywno-owocowa
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)