- Cytrynowy biszkopt
- Bitki panierowane z wariacjami
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Wołowina z fasolką szparagową
- Babeczki z musem owocowym
- Deser jogurtowo-owocowy
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Chrupiące babeczki
- Surówka z marchwi i jabłka
- Pyszna pasta z tofu
- Mazurek trójwarstwowy
- Pizza hawajska
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Lody czekoladowe
- Sernik (bez glutenu)
- Makaron w sosie Mornay
- Omlet grzybek z kozim serem
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Kuszące jabłka
- Pieczeń cielęca
- Arabski chleb pita
- Flaczki z kurczaka
- Rulonik z serem
- Zupa z soczewicy
- Grzanki III
- Koktajl jabłkowy
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Sorbet malinowy
- Ciasto scrabble
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Pizza (bez glutenu)
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Bowl bezalkoholowy
- Strudel z jabłkami
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Placuszki-kaczuszki
- Jajka faszerowane
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Racuszki
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Krem jarzynowy z indykiem
- Kisiel owocowy
- Wyraziste tofu
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Sos pomidorowo-warzywny
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Papryka nadziewana twarogiem
- Chleb ziołowy
- Racuszki serowe
- Blinki z cukinii
- Polski sos wielkanocny
- Zupa z marchwi
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Sałatka grecka III
- Kurczak z jabłkiem
- Warzywa w pergaminie po grecku