- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Pascha II
- Rizotto z tuńczykiem
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Smażone banany
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Zupa krem z grzankami
- Uszka
- Lody czekoladowe
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Pączki (bez glutenu)
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Zapiekane kanapki liliputa
- Delikatny i puszysty sernik
- Potrawka z kurczaka
- Koktajl z mango
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Napój z owoców jagodowych
- Sałata z truskawkami
- Zupa pieczarkowa
- Misie ciasto dla Kłapouchego
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Kotlety gryczane
- Schab pieczony po galicyjsku
- Kaszka z buzią
- Pizze - miniaturki
- Kulki rybne po norwesku
- Korż - placek kresowy
- Pulpeciki pod beszamelem
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Gjuwecz po słowiańsku
- Lody jagodowe z miętą
- Mozzarella w karecie
- Łosoś znad zatoki
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Grecki gulasz z drobiu
- Puree z bakłażana
- Chrupiące babeczki
- Placuszki jabłkowe
- Tartinki
- Sos prowansalski aioli
- Karp w szarym sosie
- Pomidorowa trochę inna
- Dip fasolowy
- Strudel z jabłkami
- Ziemniaki faszerowane
- Jajka panierowane
- Jajka marynowane w occie
- Pomidory z papryką po włosku
- Sorbet arbuzowy
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Sorbet porzeczkowy
- Placki (bez mleka, jajek)
- Ziemniaki po niemiecku
- Jabłka z aronią
- Omlet grzybek z owocami
- Cytrynowe ciasteczka
- Kluski serowe
- Bezy z bitą śmietaną i owocami