- Bułka orzechowa
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Szaszłyki z łososia
- Torcik z galaretką
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Orzechy w czekoladzie
- Otulona brzoskwinia
- Mielona wołowina po chińsku
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Pieczone jabłka
- Lody bananowo - czekoladowe
- Zupa krem ze szparagów
- Białe leczo
- Dipy jogurtowe
- Różowy koktail truskawkowy
- Naleśniki z żółtym serem
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Pulpety z koperkiem
- Babeczki z musem owocowym
- Bułgarski chłodnik
- Makaron rozmaitości
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Sos prowansalski aioli
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Schab ze śliwkami
- Kisiel owocowy
- Kurczak z marchewką i curry
- Zielony twarożek
- Koszyczek z pomidora
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Indyk przekładany
- Karp w szarym sosie
- Makrela w ziołowej potrawce
- Tarta z pianą owocową
- Budyń karmelowy
- Indyk w galarecie
- Grzanki z mozzarellą
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Batoniki orkiszowe
- Wołowina z fasolką szparagową
- Ryba po azjatycku
- Sola meuniere
- Jajka faszerowane
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Pascha
- Mus śliwkowy
- Ryba w sezamie
- Różności pod beszamelem
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Biszkopt
- Ogórki faszerowane
- Ryba w sosie koperkowym
- Rolada serowa
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Rogaliki kokosowe
- Placuszki rybne orientalne
- Pasta z bakłażanów
- Krem z kalafiora
- Ryba po grecku