- Zrazy z kury
- Tarta jabłkowa II
- Krem truskawkowy
- Tarta ze szpinakiem
- Mrożone owoce
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Trufle czekoladowe
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Mazurek daktylowy
- Sola meuniere
- Zupa szczawiowa
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Sałatka łakomczucha
- Koktajl z melona
- Koktajl brzoskwiniowy
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Masa czekoladowa - ganache
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Proste ciasto na kruchy spód
- Chleb (bez glutenu)
- Kompot ze śliwek
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Deser z kaszy jaglanej
- Krem z cukinii
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Tort makowy pyszny
- Pascha
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Tzatziki
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Tarta z jabłkami
- Kapuśniak i ogórkowa
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Kluski z kaszy manny
- Karpatka
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Pierniczki
- Kolorowa jajecznica
- Zupa z zielonej sałaty
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Zupa jarzynowa
- Mozzarella w karecie
- Pulpeciki pod beszamelem
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Sałata z pomidorów
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Koktajl z owoców sezonowych
- Zupa migdałowa
- Pierwsze mięsko
- Indyk przekładany
- Chleb pita
- Kolorowe gnocchi