Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 9. miesiąca
-
składnik: cynamon
-
rodzaj potrawy: deser
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Zupa szpinakowa
- Smażone banany
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Schab ze śliwkami
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Halibut pod parmezanem
- Tarta ze szpinakiem
- Dipy jogurtowe
- Krem z cukinii
- Chińskie jajka herbaciane
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Kurczak egzotyczny
- Tartaletki z porami
- Sajgonki (bez glutenu)
- Gołąbki po grecku
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Kisiel z truskawkami
- Placek gruszkowy
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Sałatka łakomczucha
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Francuskie kiełbaski serowe
- Brzoskwinie na ostro
- Placuszki jabłkowe
- Przecier owocowy
- Różowa zupa owocowa
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Ciasto jogurtowe
- Brzoskwinowe oczko
- Knedelki z sandacza
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Bowl bezalkoholowy
- Rizotto z tuńczykiem
- Zupa krem z dyni
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Kurze zawiniątka
- Biurowa kartoflanka
- Puree z bakłażana
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Zupa z marchwi
- Placki ziemniaczane
- Spaghetti z pulpetami
- Klopsiki cielęce
- Pierogi ruskie
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Bakłażany zapiekane
- Pulpety z koperkiem
- Schab z rodzynkami
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Kartoflana zapiekanka
- Kartofle duszone
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Surówka z marchwi i jabłka
- Tort naleśnikowy z pomidorami