Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: jabłka
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Kostka z kaszki manny
- Pascha
- Sałatka owocowa
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Chrupiący serek z gruszką
- Układanka warzywno-owocowa
- Sałata z truskawkami
- Mrożone owoce
- Różności pod beszamelem
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Knedle ze śliwkami
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Ryba po grecku
- Omlet grzybek z owocami
- Delikatny sernik
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Chrupiące babeczki
- Napoleonki
- Chłodnik
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Pomidory nadziewane ryżem
- Bezglutenowe ciasteczka
- Pierogi z soczewicą
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Krem z pomidorów
- Sorbet porzeczkowy
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Zupa ''jak miodek''
- Rogaliki kokosowe
- Surówka z marchwi
- Bezy (bez mleka)
- Pulpety rybne
- Marchewka z brukselką
- Ciasto jogurtowe
- Jeż
- Ziemniaki pieczone
- Biszkopty bezglutenowe
- Kruche ciasteczka
- Tarta z brokułami lub z porami
- Rolady z kurzych piersi
- Dipy jogurtowe
- Koktajl owocowy na lodach
- Cukinia z wody
- Grzybek śmietanowy
- Cytrynowe ciasteczka
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Kurczak w curry
- Ciasto czekoladowe
- Ogórki faszerowane
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Smażone banany
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Piernik
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)