- Pascha II
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Zupa szczawiowa
- Zapiekanka turecka z miodem
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Słone patyczki
- Pasta (dip) z bobu
- Pierniczki
- Kolorowy ryż
- Makaron z serem i warzywami
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Knedle ze śliwkami
- Pieczone pierożki z serem
- Rulonik z szynki
- Kruche ciasto z truskawkami
- Grecka zapiekanka warzywna
- Wesołe omleciki
- Zupa migdałowa
- Naleśniki (bez glutenu)
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Przecier jabłkowy
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Naleśniki z serem
- Grzanki z mozzarellą
- Daktylowe kulki
- Ciastka owsiane
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Ryżowa szarlotka
- Chrupiące babeczki
- Ryba cytrynowa
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Daktylowe roladki
- Przecier z manną
- Napój z owoców jagodowych
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Sałatka z winogronami
- Zupa z dyni
- Lane kluski (bez glutenu)
- Kruszonka z jabłkami
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Delikatny i puszysty sernik
- Napoleonki
- Sałatka marokańska
- Rogaliki kokosowe
- Pulpety rybne
- Soja prawie po bretońsku
- Sałatka dziadka Julka
- Puree z bakłażana
- Nektarynkowy krem
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Ziemniak w kropki
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Cytrynowy biszkopt
- Zupa jarzynowa
- Frittata z warzywami