- Makaron w sosie Mornay
- Szwedzkie ciasteczka ¶wi±teczne
- Budyñ karmelowy
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Zupa wi¶niowa (¶liwkowa)
- Pasta - jajo i basta
- Faszerowane kurze piersi
- Placek z cukinii
- Surówka zimowa
- Dynia z jab³kami i cebul± (bez glutenu i mleka)
- Pieczeñ cielêca
- Pierwsze dzieciêce ciasto
- Mus owocowy
- Makaron zapiekany z jab³kami
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Placuszki z twarogu
- Jajka panierowane
- Masa czekoladowa
- Dro¿d¿ówki z jagodami lub porzeczkami
- Indyk w galarecie
- Sa³atka z czerwonej fasolki
- Napoleonki
- Sa³atka szpinakowa
- Zupa nic (bez glutenu)
- Bu³garski ch³odnik
- Deser brzoskwiniowy
- Owocowe zabawki
- Zupa migda³owa
- Ciasto bananowe
- Ptysie na s³odko z nadzieniem jab³kowym
- Ptysie na s³odko z nadzieniem z bitej ¶mietany
- Ró¿owy koktail truskawkowy
- Krem z pogniecionych truskawek
- Tartinki
- Bezglutenowe ciasteczka
- Napój marchwiowo-malinowy
- Owoce w czekoladzie
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, miêsa i cebuli (bez glutenu)
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Ryba po azjatycku
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Makaron z serem i warzywami
- Strucla mini
- Lane kluski (bez glutenu)
- Bruschetta na kilka sposobów
- Kruche ciasto z bita ¶mietan±
- Gjuwecz po s³owiañsku
- Kapu¶niak i ogórkowa
- Blinki z cukinii
- Placki z ziemniaków i jab³ek
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Kruche ciasto z truskawkami
- Tarta szpinakowa
- Ciastka orzechowe
- Zupa selerowa
- Otulona brzoskwinia
- Puree z marchwi
- Zupa z zielonego groszku
- Wo³owina w sosie