- Sos polski
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Sok jabłkowy
- Kurczak pani prezes
- Puree z bakłażana
- Omlet z pomidorami i papryką
- Banany z szynką
- Szwedzkie ciasteczka świąteczne
- Knedle ze śliwkami
- Kotlety gryczane
- Ciasto z dynią
- Lekka rybna
- Placki z jabłkami
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Barszcz postny
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Pierogi z jagodami
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Tarta jabłkowa II
- Deserowa zupa owocowa
- Gołąbki z winogronowych liści
- Mleczny przysmak
- Faszerowane kurze piersi
- Pierogi kaukaskie
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Fritata - warzywa w jajku
- Sałatka
- Faszerowane papryki
- Kruche pierniczki
- Makaron z serem i warzywami
- Makaron z serem
- Kisiel z malinami
- Dip fasolowy
- Surówka z cykorii i natki
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Faszerowana cukinia
- Grzanki z pieczoną fetą
- Mus śliwkowy
- Pieczeń cielęca
- Mięso duszone po turecku
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Zupa francuska
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Pizza pomidorowo-serowa
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Baba wielkanocna z szafranem
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Sałatka owocowa
- Arabski chleb pita
- Przecier owocowy
- Kolorowe kulki
- Sałatka grecka III
- Różowa zupa owocowa
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Rulonik z serem