Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 9. miesiąca
-
składnik: cynamon
-
rodzaj potrawy: deser
- Leśny przysmak na kolację
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Figowe rogaliki
- Pierogi z owocami
- Jogurt własnej roboty
- Biszkopt z owocami
- Makaron w sosie Mornay
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pomidorki sauté
- Zupa selerowa
- Wołowina w sosie
- Surówka z dyni
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Omlet po włosku (frittata)
- Zupa nic (bez glutenu)
- Mus śliwkowy
- Słoneczna sałatka
- Omlet grzybek z owocami
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Makrobiotyczne gołąbki
- Grecka zapiekanka warzywna
- Ciasto na ptysie
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Mleczne wafelki
- Koktajl brzoskwiniowy
- Kruszonka z jabłkami
- Ziemniaki faszerowane
- Sok jabłkowy
- Zupa z pulpetami
- Deser brzoskwiniowy
- Sałatka owocowa
- Pierogi leniwe
- Pizze - miniaturki
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Kurczak z jabłkiem
- Szparagi pod beszamelem
- Surówka zimowa
- Wigilijna zupa migdałowa
- Placek gruszkowy
- Kluski kładzione z jabłkami
- Masa pomarańczowa
- Sałatka szpinakowa
- Duszona ryba z warzywami
- Czipsy
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Lody na patyczkach
- Owoce z kruszonką
- Miodek cebulowy
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Mus truskawkowy II
- Daktylowe roladki
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Cukinia z mięsem mielonym
- Zupa jarzynowa
- Kotleciki z tuńczyka
- Panierowane serki pleśniowe
- Masa czekoladowa - ganache
- Surówka z żurawiną