Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: jajka
-
rodzaj potrawy: deser
- Krem jarzynowy z indykiem
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Szpinak z baraniną
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Tarta z grzybami
- Cukinia z pomidorami
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Sernik tradycyjny
- Zupa kukurydziana
- Zupa-krem z marchwi
- Jabłko z sałatką ryżową
- Bakłażany zapiekane
- Lody z jogurtu
- Pomidorowa z bazylią
- Baranina duszona po turecku
- Omlet z cukinią i papryką
- Placki (bez mleka, jajek)
- Placek gruszkowy
- Kruche pierniczki
- Kisiel malinowy
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Francuski sos czosnkowy
- Ziemniaki faszerowane
- Gruszki w kremie waniliowym
- Racuszki
- Ostre ziemniaczki
- Sorbet malinowy
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Risotto z łososiem
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Indyk w galarecie
- Lody czekoladowe
- Sałatka z tofu
- Koktajl wiśniowy
- Grzanki III
- Masa pomarańczowa
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Sola meuniere
- Kisiel owocowy
- Tort serowy wspaniały
- Zupa z soczewicy do termosu
- Surówka z cykorii
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Tarta jabłkowa II
- Bułka orzechowa
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Krem z pogniecionych truskawek
- Zapiekanka turecka z miodem
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Zawijaski z chleba tostowego
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Bruschetta na kilka sposobów
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Sos czekoladowy
- Kolorowy ryż
- Tzatziki