Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 9. miesiąca
-
składnik: cynamon
-
rodzaj potrawy: deser
- Zupa minestrone
- Różności pod beszamelem
- Kapusta pekińska z patelni
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Sałatka makaronowa
- Marchewka z brukselką
- Mus truskawkowy II
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Ryba po żydowsku
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Korż - placek kresowy
- Ciasteczka czekoladowe
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Kartoflana zapiekanka
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Różowa kaszka
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Owocowa bomba
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Szaszłyki z kurczaka
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Cytrynowe ciasteczka
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Zupa krem z kalafiorów
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Spaghetti z cukinią
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Babka drożdżowa III
- Budyń z żółtkiem
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Tartinki
- Rizotto z tuńczykiem
- Cukinia z wody
- Tzatziki
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Krem truskawkowy
- Delikatny i puszysty sernik
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Różowa zupa owocowa
- Zapiekanka brokułowa
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Gołąbki po grecku
- Pasta (dip) z bobu
- Frittata z warzywami
- Ratatuja nicejska
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Faszerowane papryki
- Kompot ze śliwek
- Zupa krem z cukinii
- Kartoflanka przecierana
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Cykoria w sosie śmietanowym