- Warzywa w pergaminie po grecku
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Cytrynowe masło
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Bułki maślane
- Zupa-krem z kukurydzy
- Mus truskawkowy II
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Pierogi z jagodami
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Karp w szarym sosie
- Pulpety
- Śliwki z figą i melisą
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Omlet po włosku (frittata)
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Słoneczna sałatka
- Chleb pita
- Sorbet owocowy
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Lody bananowo - czekoladowe
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Szparagi pod beszamelem
- Zupa kalafiorowa z curry
- Pyzy
- Naleśniki z żółtym serem
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Kurczak z ananasem po chińsku z ryżem
- Barszcz ukraiński
- Cytrynowy biszkopt
- Zupa z jabłek na słono
- Lane kluski
- Biszkopt z surowymi owocami
- Makaron z sosem szpinakowym
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Migdały w karmelu
- Chleb ziołowy
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Kruchy placek ze śliwkami
- Lody waniliowe
- Placuszki z cukinii
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Napój z owoców jagodowych
- Makaron rozmaitości
- Kolorowe kulki
- Zapiekanka z marchwi
- Zupa z dyni na mleku
- Zrazy z pieca
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Rizotto z tuńczykiem
- Makaron z warzywami
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Szpinakowe pesto