- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Papryka faszerowana warzywami
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Bułka orzechowa
- Omlet po francusku
- Kurczak w migdałach
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Sos winegret
- Zrazy z kury
- Biszkopt (bez glutenu)
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Lody czekoladowe
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Włoska zupa jarzynowa
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Mazurek trójwarstwowy
- Racuchy drożdżowe
- Tarta cebulowa II
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Sałatka warzywna w marynacie
- Spaghetti z papryką
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Chińskie jajka herbaciane
- Sok jagodowy
- Barszcz postny
- Kolorowa jajecznica
- Sałatka grecka III
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Trufle z herbatników
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Spatzle
- Gołąbki po grecku
- Cukinia faszerowana serem
- Torcik z galaretką
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Kapuśniak
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Baba wielkanocna z szafranem
- Pierwsze mięsko
- Zawijaski z chleba tostowego
- Galaretka z pigwy
- Sałatka z truskawek i mięty
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Kotlety gryczane
- Chłodnik pomidorowy
- Knedle ze śliwkami
- Szparagi w cieście
- Strucla mini
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Ciastka owsiane
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Chleb alpejski z orzechami
- Pasztet z łososia
- Rulonik z warzywami
- Kaczka z jabłkami