- Sorbet brzoskwiniowy
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Gołąbki po grecku
- Zupa pomidorowa
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Rulonik z serem
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Tarta cebulowa II
- Mus truskawkowy II
- Wiśniowa legumina
- Makaron z pomidorami
- Pasta z kurczaka
- Ciasto marchwiowe
- Naleśniki (bez glutenu)
- Cukiniowe ciasto
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Zupa ogórkowa
- Krem z cukinii
- Zupa z dyni
- Sałatka marokańska
- Bakłażany z makaronem
- Legumina cytrynowa
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Tarta prawie Tatin
- Paszteciki (bez jajek)
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Spaghetti
- Babeczki z szynką i serem
- Warzywa smażone w cieście
- Ciasto z jabłkami
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Zawijaski z chleba tostowego
- Jabłko duszone
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Kacze piersi z wiśniami
- Pieguski
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Grecka zapiekanka warzywna
- Śliwki z figą i melisą
- Koktajl mleczno-owocowy
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Szarlotka
- Kawior z bakłażana
- Kurczak z ryżem
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Jabłko z sałatką ryżową
- Sałatka owocowa
- Sernik na zimno
- Lody z jogurtu
- Ziemniaki po bułgarsku
- Zupa z cukinii
- Sałatka mięsna z morelami
- Soja prawie po bretońsku
- Tarta z pianą owocową