- Ślimaki daktylowe
- Zupa z kabaczków
- Zapiekanka turecka z miodem
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Kompot z suszu
- Papryka faszerowana warzywami
- Zapiekanka z drobiu
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Wigilijna zupa migdałowa
- Ryż z jajkami na parze
- Blinki z cukinii
- Zrazy z pieca
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Szwedzki łosoś
- Surówka z żurawiną
- Tortilla hiszpańska
- Szpinak zapiekany z serem
- Zupa szczawiowa
- Rogaliki drożdżowe
- Sałatka marokańska
- Pasta z bakłażanów
- Kurczak egzotyczny
- Sierpniowa sałatka
- Kawior z bakłażana
- Makaron z sosem szpinakowym
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Placki z jabłkami
- Sałatka z truskawek i mięty
- Lody jagodowe z miętą
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Potrawka z kurczaka
- Kisiel z truskawkami
- Sałatka owocowa
- Pasta z awokado
- Sałatka ryżowa
- Sałatka owocowa
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Leczo ze śliwkami
- Niesłodka zupa z dyni
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Zapiekanka rybna
- Ziemniaki pieczone
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Resztki lata
- Ciasto bananowe
- Duszona ryba z warzywami
- Ryż z truskawkami
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Paszteciki (bez jajek)
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Daktylowe roladki
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Słoneczna sałatka
- Jeż
- Puree z dyni
- Proste ciasto na kruchy spód
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)