- Deser gruszkowy
- Ciasto z owocami
- Szaszłyki z łososia
- Chleb razowy z kminkiem
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Mleczne wafelki
- Paszteciki z tuńczykiem
- Potrawka z kurczaka
- Piernik
- Panierowane paluszki rybne
- Sałatka makaronowa
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Chińskie jajka herbaciane
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Dipy jogurtowe
- Surówka z jabłek i dyni
- Wyraziste tofu
- Deserowa zupa owocowa
- Niesłodka zupa z dyni
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Nadziewany kabaczek
- Jajka marynowane w occie
- Koktajl brzoskwiniowy
- Sernik tradycyjny
- Rulonik z serem
- Owoce z kruszonką
- Zraziki sezamkowe
- Makaron z sosem bez gotowania
- Deser biało czerwony
- Sałatka z winogronami
- Potrawka z patisonami
- Kopytka
- Żółta pasta
- Pączki (bez glutenu)
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Spatzle
- Koktajl mleczno-owocowy
- Zapiekanka z mięsa i ziemniaków
- Risotto z łososiem
- Placuszki rybne orientalne
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Kurczak z curry
- Owsiane chrupki
- Flaczki z kurczaka
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Sałatka z bakłażanów
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Bakłażany zapiekane
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Sałatka ryżowa z curry
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Makrobiotyczne gołąbki
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Lody owocowe