- Kulki rybne po norwesku
- Chleb Grahama
- Biszkopt (bez glutenu)
- Kuskus jak prawdziwy
- Owocowy indyk
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Wołowina w sosie
- Indyk w galarecie
- Zupa kalafiorowa z curry
- Owocowa legumina
- Koktajl owocowy na lodach
- Truskawki w czekoladzie
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Omlet grzybek z kozim serem
- Słoneczna sałatka
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Kartoflanka przecieranka
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Jabłka w cieście
- Pulpety
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Kruche plastry cytrusów
- Sorbet owocowy
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Puree z truskawek i kiwi
- Zupa z dyni na mleku
- Lody z jogurtu
- Sola meuniere
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Paszteciki (bez jajek)
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Kruche ciasto
- Deser z rabarbarem
- Risotto z łososiem
- Zupa jarzynowa
- Galaretki
- Otulona brzoskwinia
- Uszka
- Pasta z kurczaka
- Zupa cytrynowa
- Wyraziste tofu
- Ciasto z jagodami ucierane
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Tęczowy sorbet
- Ciasto marchwiowe
- Pyzy
- Tarta prawie Tatin
- Kotlety gryczane
- Sos pomidorowy klasyczny
- Kuszące jabłka
- Torcik z galaretką
- Puchatkowe ciasteczka
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kisiel z malinami
- Zapiekanka z marchwi
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym