- Tarta cebulowa II
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Młode warzywa z pieca
- Faszerowana cukinia
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Smażona mozzarella
- Indyk przekładany
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Marchewka z brukselką
- Kuskus jak prawdziwy
- Zupa minestrone
- Koktajl brzoskwiniowy
- Jajka marynowane w occie
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Pasta z kurczaka
- Krem truskawkowy
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Racuszki z dyni
- Szpinakowa zapiekanka
- Grzanki III
- Sos majonezowy
- Ślimaki daktylowe
- Sos jogurtowy
- Tort czekoladowy
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Pasta z awokado
- Tarta szpinakowa
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Krem z cukinii
- Cannelloni ze szpinakiem
- Smażone banany
- Zupa z dyni
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Duszona ryba z warzywami
- Zupa jagodowa
- Pulpeciki pod beszamelem
- Banany z szynką
- Bułeczki serowe
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Ziemniaki po niemiecku
- Owocowe zabawki
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Chleb (przepis podstawowy)
- Kurczak z jabłkiem
- Puree z bakłażana
- Surówka z cykorii
- Zupa nic
- Domowe pesto uproszczone
- Strucla mini
- Tortilla hiszpańska
- Różowa zupa owocowa
- Zupa z zielonej sałaty
- Mazurek trójwarstwowy
- Deser gruszkowy
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Owoce ze słoika
- Deser z rabarbarem i kruszonką