- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Makaron z brokułami
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Baranina duszona po turecku
- Pasta (dip) z bobu
- Sola meuniere
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Pączki (bez glutenu)
- Kopytka (bez jajek)
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Cytrynowe masło
- Chrupiące kaczuszki
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Fritata - warzywa w jajku
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Ciasto z jagodami kruche
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Chrupiące wafle
- Zapiekanka brokułowa
- Ryż z jajkami na parze
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ziemniaki po duńsku
- Jabłkowy kurczak
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Tartinki
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Kotleciki z soji
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Zupa z cukinii
- Śliwkowa legumina
- Tarta wiśniowa
- Ciastka orzechowe
- Tarta z jabłkami
- Bruschetta na kilka sposobów
- Pesto po polsku
- Naleśniki chińskie
- Chleb Grahama
- Mrożone owoce
- Zupa z jabłek na słono
- Niezły pasztet z fasoli
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Trufle czekoladowe
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Kluski z kaszy manny
- Placek z owocami (bez mleka)
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Kaczka z jabłkami
- Sok jagodowy
- Surówka z żurawiną
- Lody dla młodych
- Kisiel owocowy
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Kluski kładzione z jabłkami
- Szpinak z baraniną