- Chrupiący serek z gruszką
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Puree z marchwi
- Łosoś znad zatoki
- Pyzy
- Konfitury (i sok) z malin
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Mus truskawkowy II
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Sałatka z tofu
- Zupa francuska
- Kanapka z pastą jajeczną
- Murzynek
- Soja prawie po bretońsku
- Tarta (bez glutenu)
- Śliwkowa legumina
- Kurczak z ananasem po chińsku z ryżem
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Zupa kukurydziana
- Napój różany
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Placek z cukinii
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Brzoskwiniowa pianka
- Mrożone owoce na patyku
- Sos polski
- Tarta prawie Tatin
- Chleb (bez glutenu)
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Mazurek trójwarstwowy
- Biszkopt z surowymi owocami
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Zupa z zielonego groszku
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Aromatyczny schab
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Pascha II
- Misie ciasto dla Kłapouchego
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Chleb alpejski z orzechami
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Kruszonka z jabłkami
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Tarta owocowa
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Dip fasolowy
- Napój z owoców jagodowych
- Zupa owocowa
- Pasta z łososia
- Zapiekanka z pomidorami
- Grecki gulasz z drobiu
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Kotlety gryczane
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Sałatka szpinakowa
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Krem z pogniecionych truskawek