- Pierwsza zupka jarzynowa
- Ryż z jajkami na parze
- Faszerowane kurze piersi
- Sernik dziecinnie prosty
- Szpinak zapiekany z serem
- Mus owocowy
- Kisiel żurawinowy
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Gołąbki z winogronowych liści
- Indyk w galarecie
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Krem truskawkowy
- Sałatka z drobiem i morelami
- Kotleciki z soji
- Ciasto z owocami
- Ziemniaki po węgiersku
- Koktajl z melona
- Ryba po grecku II
- Sałatka z arbuza i fety
- Niezły pasztet z fasoli
- Mrożony jogurt jagodowy
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Pierogi kresowe
- Bułeczki serowe
- Placki z cukinii
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Łagodny hummus
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Pizza (bez mleka)
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Surówka z jabłek i dyni
- Kartoflanka przecieranka
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Sałatka owocowa
- Makaron w sosie Mornay
- Tarta wiśniowa
- Napój z owoców jagodowych
- Ciasto z owocami
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Wesołe omleciki
- Uszka wigilijne (bez mleka, jajek, glutenu)
- Mak z łamańcami
- Ciasto z jagodami ucierane
- Kluski serowe
- Włoska zupa jarzynowa
- Halibut pod parmezanem
- Sałatka litwacka
- Mięso duszone po turecku
- Zupa-krem z marchwi
- Tarta ze szpinakiem
- Deser gruszkowy
- Ryba po grecku
- Truskawki w czekoladzie
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Jajka panierowane
- Drób z jabłkami
- Kurczak z czereśniami
- Szaszłyki z łososia