- Babeczki z szynką i serem
- Kruche ciasto
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Surówka z cykorii i natki
- Przecier owocowy
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Ogórki faszerowane
- Pomidory z papryką po włosku
- Racuszki z dyni
- Resztki lata
- Pulpety z koperkiem
- Dynia z piekarnika
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Sorbet arbuzowy
- Zupa ''jak miodek''
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Zupa z cukinii
- Deser jogurtowo-owocowy
- Zupa owocowa
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Kluski serowe
- Placki z cukinii
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pieczone jabłka
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Szparagi w cieście
- Zupa selerowa
- Cukinia faszerowana serem
- Terrine z białego sera
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Kruche ciasteczka
- Faszerowane papryki
- Pyzy
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Szpinakowe pesto
- Arabski chleb pita
- Mazurek daktylowy
- Naleśniki z sosem mornay
- Kotleciki z soji
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Placuszki-kaczuszki
- Czekoladowe chrupki
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Pierniczki
- Lody jagodowe z miętą
- Przecier z manną
- Deser biało czerwony
- Budyń karmelowy
- Koktajl owocowy na lodach
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Ciasto (bez mleka)
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Maślane bułeczki bez masła